When you said you felt so happy you could die.


Sooner or later, I swear we're gonna make it, we're gonna make it.

Jahaaa, denna dag. Vad har jag gjort. Jag har tränat fotboll för ovanlighetens skull... jag har pluggat rätt så flitigt och sovit efter skolan då jag hade träningsledigt från laget, behövdes. Imorgon är det match DM-semi mot min kära klasskompis... Spännande. Nu ska jag duscha se ya looooosers.

En underbar måndag.

För första gången har denna måndag varit bra. Jag har tränat fotboll ett pass med skolan och ett med laget och det gick för en gångs skull bra med laget. Hade en svacka men tror att den kanske är borta nu jag hoppas det, livet vore perfekt om jag kunde få längta till träningarna istället. Kom nyss hem från Cornelias mormor var där med Cornelia efter träningen åt lite tårta och pratade, jättemysigt, bästa du. Nu ska jag duscha och bege mig till sängs. Pok.

Twin-power.


Min syster och jag är något unikt.


Fifa tror jag det var.

Sitter och kollar på när grabbarna i klassen spelar fifa. Intressant synd at de inte är lika bra som mig men vad gör man inte liksom, hehe. Aja har väl inget annat att skriva om imorgon är det match. Då tar vi oss an Torpshammar. Men tack och hej.

Snabb update från mig.

Blond som jag är nuförtiden.
Nu ska jag stda lite för att sedan bege mig till ida och färga håret. Ikväll blir det fredagsmys med Corran, allt från mig hej svejs.

Digedigedige dingdingding här glider OPE in.


Sitter på planet.

Jättenervös. Åker om 10 minuter. Åh kommer bli jätteroligt har sett fram emot denna resa länge nu. Har inte gått en dag utan att jag sagt något om den men vi hörs om en vecka alla bloggläsare.


Going to Africa, Tunisien.


Från att ha varit brunett 2 år till att vara lite blond.


You are the prince of charm.

För att jag kan vara glad ibland. När jag vill. Vilka skills lix.

Jag älskar dig min fina vän.


Kalendern visar måndag men vi lever lördag kväll.

Idag eder det måndag, kära måndag vad jag inte tycker om dig. Som tur är det en chill dag så inte så mycket arbetande från mig men det är bara skönt. Ikväll blir det tränig och slingor kommer klä mitt hår efter dagens slut, pusshej.

Fotbollsmatch.

Hade fotbollsmatch idag Ope - Remsle vi vann med 3-0 måste säga att vi spelade verkligen jättebra och jag är även nöjd öve rmin insats visst finns lite saker man inte är nöjd med men över det stora hela så är det helt okej. Och nu är det bara 5 dagar kvar, resefebern börjar närma sig, hehe.
Mina nya fotbollskor btw!!

Innebandy gala, mobil.

Innebandygalan blev lyckad, jätterolig kväll med trevligt folk den blev ännu bättre när man fick pris för "årets innebandyjunior". Livet leker och allt flyter på dom det ska. Pok


Innebandygala.


RSS 2.0