För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.

ÄNTLIGEN har Fallskärm med Timbuktu kommit ut på spotify, hörde den för första gången i lördags då den gjorde premiär på Skavlan och nu är den ute på spotify, det tycker jag om, låten är väldigt bra. Nu ska jag göra lite vuxen saker så som att tvätta, me like...

Inget för mig direkt.

Bloggning är inget för mig, har kommit fram till det och därför uppdaterar jag ingenting. Har faktisk ett liv som är sådär lite mer mmm i livet, antingen är jag omringad av fina själar och goda vänner eller blod, svett och tårar, kanske inte riktigt så men en speckad vardag har jag. Då blir bloggen tyvärr lidande. Vill bara förvarna för lite bloggning men hoppas de flesta har förståelse.

Hejsan!

Hej hej, markus här! sitter här på rehabiliteringen med min fina vän angelica och har det kul! efter lektionen ska jag på träning på arenan och träna lite i fin vädret :) sen ska jag kolla på Milan-Arsenal med laget på O´learys, kul kul! Ha det bra.

Min helg i bilder.


Storlien är underbart.

Sitter i Storlien och myser i Michaelas stuga har det så mysigt med mina brudar. Pulkåkning, god mat och gemenskap kring brasan.


JB, nya kläder.


Våra ny kläder.

Dreams that's where I have to go to see your beautiful face.

Killar... Det är fan i mig slut på sånt här. För kan man inte få den ENDA personen man vill ha så kan man lika gärna skita i det tycker jag men istället börjar somliga att leta efter en ny på en gång bara för att ha någon så attan ska slippa vara ensam (egen erfarenhet) men nu är det slut på det, he he. Ska äntligen börja fokusera på skolan och fotboll/innebandy saker som verkligen betyder nåt. För de sentimentala dagarna är över och nu är det bara att blicka framåt, livet leker.


But we burn as bright as magnesium.

Jag har ont, sjukt ont. Vill inte ha ont för det gör ont. Jobbigaste dagen på länge. Började dagen med doppboll och styrka. Avrundade dagen med intervallträning med Ope, jag dog även om jag lever nu men jag dog, efter det så begav jag mig vidare mot Torvalla för innebandyträning, detta kan omöjligtvis vara bra för kroppen, därav hur ont det gör. Massage skulle inte sitta helt fel nu.

It's just your typical hardcore, casual sex.

Idag har vi fått nya kläder, de var jättesnygga och jag kanske knäpper kort senare och visar er om jag har tid, men räkna dessvärre inte med det. Efter skolan ska jag vara med världens bästa Ida, för hon är så himla bra. Vi ska hem till mig men vi får se vad vi ska hitta på. Nu ska jag snart åka hem, living the dream.


I won't give up on us.

Ursäkta dålig uppdatering, men mitt schema är väldigt späckat är det inte det ena så är det de andra. Nuförtiden består min vardag bara av att träna, gå i skola äta och sova. Det känns iallafall som att jag inte har en lugn sekund för då är det något annat som ska göras. Ja för vet ni dagen kommer bestå av träning.. Hade träning imorse, sen blir det löpning med Ope och sen innebandyträning, rätt så mycket träning, men det är lättsamt för jag älskar det.

You treat me like a stranger and that feels so rough.

Du måste vara jorden störts jävla idiot, helt sjukt. En liten jävla grej kan man bli så jävla förbannad över, du är en idiot, eller är det jag som är en. Jag tycker iallafall att du är dum i huvudet. Killar är bara skit gott folk. För er som inte har lärt er det så är killar idioter, För de tänker bara med EN jävla sak, lär er det. Du är inte speciell för hål som hål eller hur. Man kan ju alltid sätta en påse över huvudet på tjejen då hon är ful som stryk, hahahahaha. LOL!

Mys på en fredag.


Det får inte sluta såhär.

Leker med tanken av att inte spela innebandy nåt mer och satsa helhjärtat på fotbollen men vet ni vad är livrädd för den tanken det går inte, kan inte, vill inte. Innebandy är en stor del av mig och jag älskar både innebandy och fotboll lika mycket, det är svårt att välja nästan lika svårt som att välja mellan sina favorit glassar. Inte riktigt så men går inte att välja. Förmedlar det bara så ni vet, har inte dött eller något dyl.


RSS 2.0