Någonting oerhört pinsamt.

Är väl när typ en 91:raggar på en 96:a jag kan ju då tycka att det är lite för stor ålders skillnad just i den åldern eller egentligen inte 91:a men typ 92:or eller 93:or som raggar på 97:or och 98:or blööö, haha jag menar herregud... Det hör liksom inte hemma. Haha tycker bara att det är äckligt. När man är äldre kanske det är okej men vafaan som 97:or och 98:or raggar på någon som är typ 5-6 år äldre, ÄCKLIGT imo. Resten av världen får tycka vad ni vill men det är vad jag tycker. Knappt byxmyndig osv. Vart finns gränsen? Nä men lol, låtsas vara allvarlig....

Duger i krig.

 

I will let you down, I will make you hurt.

Är hemma i Rätan som det kallas eller Rätansbyn om man nu föredrar det. Men på bilderna var kvällens middag och vad vi sysslar med just nu, nämligen lite tv-spel, nostalgi på hög nivå.


I hear your heart beat to the beat of the drums.



 

My body, här är min kropp, jag har en rätt så sportiga kropp med en platt överkropp men med väldigt muskliga ben, typiska fotbollsben om ni förstår vad jag menar. 


Hej säger Agnes.

Hej säger Agnes, huuuuuur söt?


 

A baby.

I helgen blev det ju lite prat om bebisar, åh vad jag skulle vilja ha en bebis. Inte än om några år kanske. Pappa var ju 19 när han fick mig och Patricia så himla liten pappa var då. 
Jag har ju redan tänkt ut namn som jag skulle vilja att mina barn heter om det är en tjej så vill jag att hon ska heta Cornelia, tycker det är ett jättefint namn. Om det är en kille så vill jag att han ska heta Liam, så sjukt fint.
 


 
 
 




 

 


 
 
 
 
 
 

Tonight I'm getting over you.


Are we gonna be more than a memory?

Jag kan ju iallafall berätta om helgen. Började med att jag tog bussen 17:30 en timme senare befann vi oss i den fina byn som heter Hammerdal. Väl där gick jag och min syster vidare till David och Andreas. Vi gjorde oss i ordning och kan ju säga att det var stel-VM från början men några cider senare så var det inga som helst problem, det kom folk under kvällens gång men jag drog "hem".... HAHA  Det var någon som blev lite för full och det var inte jag. 
 
På lördag blev det bakishäng med Lina och spel av kronan. Sedan var det väl bara att göra sig i ordning för ännu en kväll med trevligt sällskap och sprit. Själv tyckte jag att det var roligare på fredagen men lördagen var sjukt kul den också, kul samtal med mamma b.la. HAHA. Gick "hem" runt vad var klockan 4?.. Ingen aning men runt där. Sedan på söndag återigen bakishäng med Lina och Ida. Sedan runt 4 åkte jag hem då kom Jonathan och André och hämta mig, fina pojkar. 

Mår som jag förtjänar.


Fredagens klädsel.

 
 
 
 
Om ni inte läggermärket till det så har jag klippt mig, sjukt nöjd, den längden passar mig perfekt om jag ska vara ärlig.

Mår som faaaan.

Inte nog med att det blev två dagars i helgen och att jag har varit bakis som ett svin sedan igår så har jag också blivit sjuk. Tror det är halsflussen som kommer tillbaka igen, fettjävlanice, vad sägs som att dra åt helvete om jag har tur så kanske jag kan få operera mig.. usch jag ligger dööööd i sängen med en kopp te.

Fullt upp.

Har haft fullt upp idag, skola och träning. Sedan blev det MAXhäng och väggen med Ringen, Blomman, Timmy, Patricia och Tobias. Kul kväll, nu sova! Imorgon fest!!!


19 september 2012

Efter en jätterolig fotbollsträning så sitter jag just nu här i sängen och fikar, pluggar lite också, men ytterst lite. 
 

Dags att vakna...

Kanske är dags att vakna nu, har ju en träning att åka till.

STIFTELSEN, love.

 
 
Åh lite underbar låt, jag är fast. Robbans röst är underbar.

INSPO

 

Blir sjukt less på suddiga bilder, inge mer mobilbloggning här inte, blöööh.


Ur balans.

Hemmkommen från träningen och har nyss fikat klart. Nu ska jag fixa mig inför sängläge för imorgon blir en jobbig dag där bodypump står på schemat får se om jag kommer hem levande men det tvivlar jag stark på, men vi får se känner mig verkligen taggad över att börja gymma nu när fotbollen är slut om 2 veckor, då ska jag träna varje dag, bygga muskler!!! 
 
 

BJ och mys med bästa grabbarna.

Äter glass och hänger med Jonathan och André. Fina söndag

Kul jävla kort, inte alls suddigt...Fan vad kasst


Autumninspiration

Jag vill knäppa fina höstkort.

Jag vill gräva ner mig i en stickad tröja.
Jag vill skriva dikter
Jag vill dricka te.
Jag vill baka goda bakelser och sedan sitta i timmar och bara njuta av tillvaron.
Jag vill ta långa promenader med den jag älskar och känna löven knarra under fötterna.
Jag vill läsa en bok.

Tråk-söndag.

Efter att ha sålt ungefär 20 lotter på ICA ligger jag nu här i sängen, funderade en kort sekund på att plugga men övergav snabbt den tanken, bra mycket bättre att ligga i sängen och mysa.. Med mig själv dock men sånt ät livet. Imorgon är det sovmorgon till 1 och sedan är det ledigt på tisdag, chill är vad JB är. Seee ya later.
 
Läsa lite bok, rekommenderar samtliga läsare till att läsa denna bokserie, väldigt likt twilight för er som har läst de böckerna. Jag skulle nästan vilja påstå att dessa är bättre än twilight-böckerna faktiskt.
Fallen ängel
Förlorad ängel 
Nora's val.
Det är de böckerna som har kommit ut än så länge men det ska komma ut en till, längtar redan. 

Jobbar åt laget.

Nu ska jag cykla iväg för att jobba med laget ha en fortsatt trevlig dag, om n i vill spela bingo så sitter jag på ICA kvantum och säljer bingolotter. 
 




 
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig..

Någon vecka innan vi skulle börja skolan så åkte jag hem över 2 dagar och då for jag, mamma och Melissa på Järvsö zoo och kikade på alla djur, det var trevligt och mysigt. Jag älskar verkligen min familj och nästa helg ska jag äntligen hem och träffa dem. Jag har hemlängtan som bara den, vill hem NU! 
 
 
Eftersom att varg är mitt favoritdjur får de en egen bild, tihii.
 
 
 
Nämen tjenare...LOL

Lite kvällsfika.

Kvällsfika, sallad och tsatziki. Med detta säger jag godnatt.

New in closet.

Köpte mig en klänning jag ska använda till ett senare tillfälle. Jag tycker den är superfin ska bara sy upp axelbanden lite så blir detta super.
 
 

And the sixth, is when you admit that you may have fucked up a little.

Idag var det match förlorade med 2-1 domaren var helt borta, fy faaan, skandal. Sedan blev det middag med världens bästa OPE. Trevligt och roligt tills det kom en jättetråkig nyhet, jag fick tårar i ögonen men valde att hålla de inne tills jag kom hem, dirket när jag kom in så började jag gråta, visst det är inte världnes undergång men så sjukt tråkigt att Jimmy inte ska träna oss längre... Jag tycker Jimmy är en underbar tränare och hela detta år har varit fantastiskt, tack för den här tiden. Jag har utvecklats enormt mycket tack vare Jimmy. 
 
Detta var jag klädd i på middagen btw.
 
 
Första gången jag har på mascara på evigheter tror jag, nämen typ 1 månad om inte mer. 

Fifth, you see them out with someone else.


And fourth, you're gonna think that you fixed yourself.


And the third, is when your world splits down the middle.

Igår blev det häng på MAX med Ringen, Blomman, Timmy och Tobias. Haha sedan kom det några töntar som var sur tror jag... Fredrik, Coffe och Anders.. Hmm wonder why? Efter att ha suttit på MAX i 2 timmar så for vi på copp klockan 12 där vi spelade väggen, rikitgt roligt. (hoppas ingen polis läser mitt erkännande)... Näråå. det var det som hände igår. Nu ska jag iväg och handla till middag och sedan blir det träning.... KUL... Not.
 

What's gonna kill you is the second part.

Jag har ju som haft lite fullt upp i veckan, umgåtts med Ida för det mesta. Har ätit middag med henne 2 dagar i rad. Igår for vi till Krokom där vi kollade på fotboll först Ödff - K/D Ödff vann med 2-0. Sedan kollade vi på innebandy några meter ifrån planen. JIB - Krokom. Där JIB vann överlägset, tvåsiffrigt osv.

Puss på min Ida!


First, you think the worst is a broken heart.

Efter en usel träning inväntar ju nu två grabbar som ska komma hit och ge mig lite sällskap såhär på torsdags kvällen. Har inget mer att skriva så ni får ha det bra, tjarå.

Det nalkas fotbollsträning, hedda.


Outfit idag.

'''




Helgen.

Helgen har bestått av fotboll om man ska sumera ihop den. Träning fredag, match lördag, kollade på match idag och tränade fotboll idag... Ja vad mer umgicks med Ringen igår och idag var ju först med Tobias och sedan Jonathan och Andre. Måste bara säga att livet är bra allt fint ibland.


Min dag.

Tyvärr inga bilder. Min dag har bestått av 2 fotbollsträningar och en slapp lektion. Sedan blev det donkenhäng med Simon och Tobias trevligt att umgås med de killarna. Nu hänger jag med Patricia, André och Jonathan sköna typer det där. Dags att sova.


Fika och trevligt sällskap.

Var ju som sagt hos Sunisa då hon fyllde 19 idag.


Beger mig till Emma.

Tänkte snart hoppa på bussen till Emma. Ska äta middag där och baka till Sunisa som fyller 19 idag. Grattis till henne. Nu kollar jag på PLL.


Vilka bra kompisar man har, NOT!

Verkligen less på mina sk. kompisar, idioter ni är ju rätt så sopslut i huvudet. Man märker ju vilka som faktiskt är ens kompisar... Tur jag har min fina Ida som jag kan lita på.


Just taking a nap.

Tänkte sova än en gång. Bara för att jag kan, fy faan vad jobbigt detta skolår kommer bli ändå trodde det skulle bli lika bra i år men de ämnen vi kommer ha suger.. Blööh.


Dagens outfit.


Back on track.

Ligger i sängen supertrött och vill bara sova vilket jag ska göra efter detta inlägg men vill ändå att alla ska veta att jag bloggar härifrån nu.

RSS 2.0