Hörde jag super JIB?

ikväll nalkas det innebandygala för min del, ser verkligen fram emot det. Tror det kan bli en väldigt rolig kväll med många trevligheter, fy fan vad jag har sett fram emot denna kväll länge nu och klänningen fixade man redan i December så hade det skaligt chill med sådana saker, nu har jag duschat rakat mig osv. Ska snart plugga en aning för det är ett måste, nä men ser fram en rolig kväll med festligheter!

PLUGGFREDAG

Sitter här med Angelica (någon annan som skriver, ingen aning om vem) och pluggar på Pause. KUUUUUUL. Näe... Jodå, haha. Trevlig helg ;)

Samma gamla visa spelas.

Ja sitter för tillfället i Rätan och skönt är det, hade så himla mycket hemlängtan så visste inte vad jag skulle ta mig till, så jag tog mitt pick och pack för att bege mig till mitt fina hemland, välbehövligt. God mat osv. Nä jag vill bara vara hemma men har ju skol helvete att sköta, blää. Nu vill jag stanna hemme föralltid. Godnatt.

Matchdag!!

Match ikväll klockan halv 9 på arenan. Ope mot Frösön, kan bli en intressant match. Jag är jättenervös men samtidigt taggad som bara den. Snart ska jag laga mat sen plugga för att sedan bege mig till arenan, wish me luck.


I want to be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed.

Före och efter bild eller under tiden bilder helt enkelt. Helt sjukt vad tänderna har rört sig faktiskt. Det ser ni även på bilderna, jätteroligt att se resultat och har bara haft den i mindre än ett halvår.


I want you, I need you.

Mår bra idag, har världens finaste vän Markus till hjälp, han 'är en sådan himla fin vän som man kan prata med om allt för att han är så himla förstående, får inte glömma mina andra fina vänner så som Ida, Julia, Mickis och Jossan som alltid ställer upp för mig när jag behöver er. Nu blev det ett hylölning till de bästa tänkbara personer som finns.
Snart ska jag åka och sova hos en fin vän myyyyys, puss på alla mina fina läsare.
Blonda fina tider utan bekymmer.

It's my heart you're dealing with.

Tumblr_m0tt667wn61qkd2bvo1_500_large

Bättre.

Stod att jag och Pia blev matchens lirare i söndags, måste tillägga att jag är jävligt nöjd över det, tänk att detta är mitt tredje år som jag spelar innebandy och redan utvecklats så mycket som jag har, det är rätt så bra det ändå. Livet leker inga bekymmer eller jo 1000-tals bekymmer som tynger mina axlar, t.ex. Skol helvetet, fotbollen går åt helvete, jag börjar bli sjuk, just när allt vänt så vänder det igen, trevlig vardag jag lever i tur att jag har så fina klasskompisar som förgyller min vardag.


Taggar inför match.

Taggar inför match kollar på film och myser, tidigare idag har jag åkt slalom med fina människor träffade även två fina filurer Henke och Mattias då kom jag på att jag verkligen saknar att vara i Ånge och umgås med de bästa personer man kan tänka sig. Så skärpning måste pallra mig till Ånge och det är snabbt som satan. Nä men annars då åkt slalom, åkt till stan, lagat tacos, kollat på melodifestivalen och nu kollar jag på film ja det är min dag i stora drag. Pusshej.

Du är ett skämt.

Lol hoppas det är ett skämt eller att jag fastnat i en mardröm. Just nu ligger jag i sängen får underhållning av sköna killar och lyssnar på musik "gubben i lådan". Längtar tills imorgon då blir det till att åka slalom med några fina personer ska visa mina skills dom är inte att leka med, tjihoo dags att sova.


Dagen passerade som smort.

Har umgåtts med härliga människor, Johan, Coffe, Ringen, Magnus, Fredrik och Ida. Har haft roligt med dessa sköna typer. Det har bestått av "lan" ja jag har spelat lite cs med grabbarna kände mig riktigt cool, jag och Ida var lätt bäst. Kollat på söta valpar osv. En helt okej början på lovet.


Hammerdal atm.

Är just nu i Hammerdal hänger med Coffe. Snart ska vi dra och bada simma några längder blir kvar över natten så jag hoppas på en rolig söndag/måndag. Puss alla fina läsare.


Du var mitt allt, du var hela min värld.

Dålig uppdatering har ingen motivation till att blogga ingen tid heller för den delen. Nä men min vardag består av träning, äta, skola och sova samt små saker. Men håller man på med 2 sporter får man stå ut. Har trots allt valt det själv. Dags att sova så godnatt mina trogna läsare.


RSS 2.0