Hatar livet

SÅ sjukt förbannad, mobilen är mitt liv och nu har jag låst den. Nä kommer inom en snar framtid ta självmord, riktigt så drastiska åtgärder ska vi inte använda, men jag ska kasta telefonen åt helvete slipper jag oroa mig över koden. Åh vad jag älskar livet, dra åt helvete. Imorgon ska jag berätta om mina senaste dagar som 18 åring tjululu.

Ligger med högläge.

Ligger för tillfället med högläge. Livet suger... Igår opererade jag menisken, jag blev sövd och kände ingenting men har inte tagit något smärtstillande idag så har rätt så ont i knäet idag. Psykiskt suger detta och även fysiskt jag vill spela innebandy, har just fått tillbaka min kapacitet ju. Men aja nu är läget som det är skönt att ha det gjort så rehabilitering i 2 månader framåt.
 

Jib, jib, super jib.

Just saying. Bodde i Sundsvall natten som var spelade match igår och idag och vi vann båda, sjukt skönt att visa alla hur fel dom har och att vi faktiskt är bättre än vad alla tror. Skönaste vinsten var nog idag. Aldrig varit så glad över att göra mål. Det stod 3-3 och när klockan stod 19:57 gjorde jag mål och därmed vann vi matchen. 2 mål kom från min klubba idag och 2 mål från Emmas klubba, KUNG!!!

Hej hej blöggen!

Jo men de var ju längesen som jag skrev ett inlägg! Det var för ungefär 3000 år sedan. Aja, jag ska skaffa en hund idag. Den är as fin och jag ska döpa den till Melker, för Melker är ett namn som jag tycker om. Peace & Love everyone!


Darling don't be afraid, I've loved you for a thousand years I love you for a thousand more

Död åt den som uppfann kärlek.


Ibland när det är svårt.

Är dessa helger värda att dö för, har haft en helt oslagbar helg och träffat mycket trevligt nytt folk dessutom Jag åkte på fest igår med Ibffs herrlag vilket var väldigt roligt, roligare än vad jag förväntat mig sedan följde jag, Pia och Patricia med grabbarna till G3 (17 år, gick inte på krogen) Följde sedan med Pia hem och sov. Idag var det match som stod på schemat åt helvete med innebandy säger jag bara, för jag var rent ut sagt kass idag.Sedan blev det häng med några trevliga filurer men en bra helg var det iallafall.

Ikväll ska vi ha sex!

Ohjaaa!
 
 
 
 

Nu är livet lite extra bra.

Bara för att DADA LIFE släppt sitt nya album. Satan vad bra det är, kommer nöta sönder det innan dagen är slut.
Dada Life – The Rules Of Dada 

Höst depression..

Ja nu är ju hösten kommen, hösten är så himla mysig, det blir mörkt, glada färger och mysigt väder men jag känner ändå hur deprimerad jag är nu när det är höst, jag börjar tänka mer och mer kring dåliga saker, lägger energi på småsaker och allt blir bara dåligt. Men det är ju också för att jag har en speciell period i mitt liv pga en händelse som inträffade för exakt år sedan idag så lite deprimerad får man vara. Nu ska jag sova, hedda.

LOL

Ja jag ligger för tillfället i sängen på hotellet efter en varm dusch, skönt. Idag har vi varit på folkrace här i Karlstad. Tråkigt att mammas bil pajjade den går ju riktigt bra hon hade lätt vunnit A.finalen med den bilen men aja man ska ha lite tur också vilket inte fanns idag, men får väl säga grattis till de som vann idag. Ska ta och göra mig i ordning för middag och fest, hedda.

I hate everything about you, why do I love you?

Ja jag ligger för tillfället på hotellrummet i Karlstad, ja kära läsare har fått HIV men vad kan man förvänta sig när man är i en sådan äcklig stad? tacka vet jag Örnsköldsvik. Näråå jag har inte HIV vad jag vet iallafall. Men vi anlände väl på hotellet runt 8 och har hunnit med lite mat och prat. Kan tyvärr inte ladda upp några bilder idag. det var allt från mig tack och hej. 

Borttaget.

Kan ha varit lite hård i mitt inlägg angående mitt ex men har tagit bort det nu och anser att jag borde verkligen tänka på vad jag skriver. Men det är inte lett i stridens hetta, men jag ångrar att jag skrev som jag gjorde för allt som jag skrev är egentligen raka motsatsen, behöver inte skriva någonting mer för jag tror ni förstår.
 

K♥Ä♥R♥L♥E♥K

 

Man försöker så gått det går.

Försökte vara snygg osv..

Dagens klädsel.


Ingen skola idag...

Blev som ingen skola idag, inte så konstigt heller om man ligger i sängen och gråter om nätterna så är det väl inte så lätt att ta sig upp och leva livet som vanligt. Känns ju som inte så bra just nu med andra ord så hatar jag livet. Psykisk ohälsa... (punkt)

Btw. Igår kollade jag på a walk to remember kan ju säga att jag blev kär åh vilken underbar film, nä men vad gör jag annars då om jag ska vara helt ärlig så spelar jag wow - world of warcraft, ja ni läste rätt jag nördar här i lägenheten lökr sönder osv. 


Bytt hårfärg.

Jag bytte hårfärg till en ännu ljusare närmare ultrablond, ser väl lite ut som en fjortis med vad gör det.


Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min.

The good old days.

Hello!




RSS 2.0