Jättebra.

Jättebra statistik på bloggen. Det kan vara för att jag inte bloggar så mycket nuförtiden. Ja vardagen rullar på det är tråkigt när man inte gör någonting på kvällarna så då ligger man bara i lägenheten och slappar om man inte jobbar vill säga. 

I helgen har jag varit i Rätan med mamma och Melissa. Pappa var så taskig så han åkte och jagade istället. I söndags åkte jag till stan och kollade på innebandy Hammerdal - Brunflo. Brunflo vann dessvärre menmen. Nu jobbar jag ska snart lägga mig. Men jag är inte trött trots att jag klev upp 11 då det var någon som ringde och störde. Typiskt... 

Hejsvejs 



Scott


Ja nu har det gått närmare 4 månader sen han föddes och jag tänkte dela med mig av lite erfarenheter utav dessa 2 månaderna jag har haft honom. 

Ja det kanske var lite tidigt att skaffa hund men jag har verkligen tjatat om detta och jag har även sparat pengar till en hund hela vintern. Så i somras köpte jag mig en eurasier, en hund sommar tänkte skulle vara en bra första hund. Det finns väl delade åsikter om det men. Det har varit 2 mycket påfrestande månader och denna tiden är även den svåraste när det gäller valpar. De ska lära sig nya regler de får tänder så det klias vilket gör att de bits mycket. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt att ha en hund. Men jag visste såklart att det inte skulle bli lätt med en hund. Det är så mycket saker som man inte tänker på som man måste göra. Tur jag har mina föräldrar som ställer upp och tar honom när jag inte kan ha med honom. 
















Saknar redan min fina vän


Haha här var man ju nykter klockan var väl närmare 4 på morgonen men pigg var man ju. Ska väl ta och beställa en biljett till Stockholm snart så man får umgås med den snygga bruden till höger på bilden. För henne saknar jag. 

Jobbar, wihoooo.

Jag har haft en jättebra helg. Helgen startade med att jag åkte till Hammerdal dör jag träffade Ida och massa andra roliga människor. Vi spelade FIFA efter innebandymatchen och sen blev det lite efterlängtat mys. På lördagen hängde jag och Ida mest i soffan kollade på filmer och åt glass. Du är guld värd. En utav mina allra närmaste och bästa vänner. 
Åkte sedan till stan och satt i lägenheten. Började om på PLL och åt BJ oerhört gott. 

På söndagen var det säsongens sista match och då var det även avsked utav våra amerikanskor kommer sakna dem alla 3 så sjukt mycket. Den här säsongen har varit så himla bra. Både med och motgångar men ändå väldigt bra. Får se hur det blir till nästa säsong kanske helt enkelt lägger fotbollen på hyllan och fokuserar på hunden, plugga och jobbet. Får se. 







RSS 2.0