Details/outfit

Fredagens outfit.


Jag vill mysa.

Jag vill mysa, typ nyss det hade inte suttit fel att ligga bredvid någon som doftar ljuvligt. Ligga bredvid någon som jag kan skeda med och kyssa när jag vill. Men bortsett från kyssarna så ska jag nu åka och mysa med mina brudar. Bjuppar på ett kort av Erona och mig.


Haha du måste vara ett skämt, grow up ffs.

Rubriken har talat. grow up!

Typ halv outfit..

Det var typ en halv outfit då jag hade på mig byxor också, Holy macaroni.. Nä men idag var världens skönaste dag, soligt och sommar ja en härlig dag men lite basket lirande.

 


Sånt är livet.

Jag bjuppar på dessa tre bilder bara för att. Men nu är Ida här vi har haft mysigt kollat på balklännibgar snackat om killar, ex osv. Nu har till och med sötnosen diskat åt mig, jag är tydligen lat. I förrgår diskade Julia åt mig och idag Ida vad har man inte vänner till så säg.


Ni är lite sådär mmm i livet.


Du är för bra.

Min favorit-kille på kort. Myser hellre med honom än med min andra favorit, Felix är mycket mysigare, närå för ingen är så mysig och bra som du.


Svarar igen.

Nej det är inte Andreas Bellsjö, finns flera personer som heter Andreas i förnamn också...

Hänger i Fjäl...

Är hos Markus. Har nyss ätit middag nu sitter vi strandad framför bb. Vi har i princip bara kollat på film bara för att vi inte har något liv.


Derby, jag dööööör!

Idag är det derby, nervös? Så det skriker om det. jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, det är sjukt. Åh måste vara bra, måste vara bra. Är vad jag säger till mig själv nu.. Nä usch, fy och blä. Har iallafall laddat upp med en bra frukost bestående av ägg, gröt, macka och juice. Det var gott. Btw så sitter jag i Ås hos Cornelia, vi laddar upp inför matchen tillsammans. Tjaråååå!

Är så glad att jag har Cornelia förresten. Min lilla stjärna. Världsbäst är du.

Min vän Michaela är allt bra fin hon.

Jag sitter strandad hos Michaela, sitter här i hennes välstädade rum och pluggar, skriver en novell om romantiken. Jag blev bjuden på en middag lagad för oss två, vi åt oss mätta. Det var en välbehövlig och god middag. En middag lagad av kärlek tror jag det var. Du är en fin vän. Medans Michaela är och tränar så sitter jag här i hennes rum, vid hennes dator och bloggar, men vill bara att hon ska komma hem så vi kan mysa lite.

Btw. EN DAG LEDIG FRÅN SPORT! Det var hur efterlängtat som helst jag menar nu när vi till och med tränar på fredagar så var det skönt at för en gångs skull inte behöva stressa med någonting.

Varje gång är som den första gång vi sågs. Även om det är över nu.

Igår var det match, så sjukt tråkigt med den förlusten. Det var ett skit mål men aja det laget som gör flest mål vinner så bara att tagga till nästa match som är på torsdag på arenan mot Ödff, fan vad kul det ska bli. En match jag sett fram mot egentligen skulle jag inte vara med på den då jag skulle ha opererat mig i onsdags men jag avbokade den för att vara med på matchen, har som sagt varit "skadad" över 1 år nu så några månader till gör ingen skada.
Dags att göra mig i ordningen ska snart till Emil och sen ska vi åka och kika på fotboll, see ya.

Jag är helt förkrossad, förtvivlad, jävla skitliv...

Nu har jag bestämt mig kanske var mitt livs svåraste val men nu har jag gjort det, att sluta med det som jag älskar är fan inte lätt, det är inget man bara kan skita i. Det kommer alltid vara med mig och jag hade kanske mitt bästa innebandy-år förra säsongen, får dock inte veta om jag hade blivit något bra. Allt suger just nu, vart fan tog allt det positiva vägen, jag älskar innebandy men om man älskar någonting annat mer så måste man välja... FAAAAAN!

Du gör mig så lack, du vägrar ge upp.

Efter middagen nu så blir det återigen fotbollsträning!
Gårdagens match, sjukt snygg, bara för att jag bjuder på mig själv.
17-åriga Angelica Häreby är en av flera talangfulla spelare i Opes damlag.
Hahaha åh mitt cp finger som alltid är konstigt när jag spelar fotboll, tror att jag har bättre balans då nä men en vana faktiskt.
– Förlusten mot Selånger i premiären var inget att snacka om. Men idag är vi verkligen med hela vägen in och då känns det extra tungt att inte få med sig en poäng, menade Ope-tränaren Jimmy Anjevall.
HAHA, lol så det skriker om det men whatever. Nu måste jag kila, plikten kallar... Fotboll bara för att jag just nu älskar det, men bara just nu.

Mat Kearney, K♥Ä♥R♥L♥E♥K.

Åh, åh, åh! Jag älskar förövrigt varenda låt av denna man, min jävla gud! Hur kan du vara så bra..? Du har fångat mig, dina låtar är för bra och din röst, ack så fin. Det riktigt sjunger i öronen på mig. Du är helt jävla underbar ska du veta. Min gud!

RSS 2.0