När allt är så bra som det kan bli.

När livet bara flyter på så man är glad hela tiden och man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. När man bara tränar järnet, myser på kvällarna och slår klackarna i taket på helgerna, det är livet. 

Förra veckan var riktigt trevlig alla hjärtans dag, träning, skola. Denna vecka började vi med grispass med KD riktigt jobbigt men efter träningen så är det så skönt dock är inte motivationen speciellt hög när man ska träna och vet att det är tunga pass som väntar men snart är det bara en vecka kvar sedan börjar de roliga träningarna och dessutom är en utomlandsresa till Turkiet inbokad. 

Men på återseende min atrogna bloggläsare.

K/D it is.

Nu har jag beslutat att spela i KD den kommande säsongen. Hoppas på en lärorik och rolig säsong i div 1. Än så länge så trivs jag väldigt bra tjejerna är så himla trevlig och jag trivs där + att tränarna är lika dom så jag tror detta kommer bli en bra säsong. Imorgon nalkas Roddlah och då ska jag möta mitt gamla lag Ope i första matchen jag är jättenervös jag vill spela men samtidigt inte men jaja nu ska jag plugga saker som ska lämnas in och redovisas imorgon. 

CR7 <3

Klart mitt bästa köp någonsin!! En Real Madrid tröja. Ronaldo står det bak och självklart hans nummer. Älskar tröjan!


RSS 2.0