Wanties Bondelid

 

Waves

 
 
Fastnade för denna låt redan första gången jag hörde den och nu går den på repeat, så bra.

Helgen

Helgen har varit jättebra. I fredags åt jag middag med familjen och efter gick jag ut med några. På lördagen åkte vi med laget till Sundsvall. Jag kollade på hammerdal först medans laget badade. Jag kom till laget efter jag kollat på matchen lite. Åkte sedan på hotellet. Hade det så himla bra och mysigt eftersom stt Fredrik och hans lag också bodde på samma hotell så fick umgås med honom. På söndagen hade vi match vi förlorade dock. 



Fin inslagning jag hade gjort på pappas paket. 




Fredag i all ära

Idag är det fredag och helg så himla bra. Skulle egentligen äta middag med familjen ikväll fira pappa lite i förväg hehe. Men det verkar inte bli så då mamma inte mår så bra. Idag har jag iallafall suttit på körskolan och pluggat lite teori men nu ska jag till lägenheten och sova lite. Är så trött. Jag fattar inte sov ju ändå 8 timmar inatt. Aja ikväll blir det lite festligheter med några från gamla klassen ska ta det hyfsat lugnt eftersom att jag har match på söndag. 





Swag




Måste inom en snar framtid införskaffa mig en keps. Så enkelt och fint. 



Dagens planer

 

Ren och skär lycka

 
För man kan inte annat än att vara glad och lycklig i hans omgivning. 

Saknar detta

 
Åh vad jag saknar den tiden då jag hade engagemang och orken att gå på gymmet. Att verkligen pressa sig själv tills man nästan spyr. Visst jag spelar fotboll 4x i veckan och det är jobbigt som satan men det är inte samma som att gymma och bygga muskler. Visst är det viktigt att ha muskler när man spelar fotboll och där har vi gym 1x i veckan men det jag menar är att gymma i princip alla dagar i veckan utan att det ska vara tvång utan för att man vill det själv. Den tiden jag gymmade som mest mådde jag också som bäst, men jag känner inte den glöden och motivationen till att gymma som jag gjorde förut, det är tråkigt för jag är inte alls lika tränad nu som då.

Här var vi fulla och glada

 

Åh bästa och finaste laget

Världens bästa lillasyster

 
Åh vad jag älskar henne. 



Älskar denna sport

Ser ju faktiskt ut som jag har några benmuskler.

Äntligen

 








Känns så otroligt skönt att ha tagit ett beslut angående fotbollen, har verkligen velat och har i vissa lägen inte vetat alls hur jag skulle göra men nu har jag tagit ett beslut. Idag ska vi även gå ut och träna på arenan det ska bli så himla skönt och roligt, äntligen spela på stor plan och konstgräs. 

Drömoutfit

 

Allt är bara upp och ner

 
Allt är bara upp och ner, vet inte ens hur jag ska förklara hur jag mår.Vet inte ut eller in vad det är som är fel. Allt är ju så bra och det flyter på så bra men det är ändå nåt som är fel. Jag vet inte ens själv vad det är som är fel. Hur ska man kunna förklara för någon annan vad som är fel när man inte ens vet det själv? Det är så svårt när folk frågar vad som är fel så kan man inte ens säga vad det är som är fel. För vad är det egentligen som är fel? jag har vänner som bryr sig om mig, ett jobb, en pojkvän som jag mår så himla bra av. Vad är det då egentligen som inte står rätt till? Det hade varit så enkelt om jag själv hade vetat vad det är som inte står rätt till.

Horoskop

Du har dejtat en… Skorpion
Så vet du om hen vill mer…
 Hen undrar var du varit hela dagen, vad du ätit, hört och sett och varför du inte svarar på sms.
Tänk på… Att Skorpionen vill ha kontroll över en relation, och därför kan verka ovanligt svartsjuk eller misstänksam. Hen vill bara inte bli sårad. Det krävs en hel del övertygelse för att din Skorpion ska känna sig säker.
Så håller du intresset vid liv… Lyx och intima kvällar ihop. Bästa bordet på bästa restaurangen och det perfekta vinet till maten. Var totalt ärlig med dina åsikter och känslor. Hen kommer uppskatta att du inte ljuger, även om din sanning inte är exakt vad hen vill höra. Och låt tystnaden tala emellanåt. Skorpionen vill inte prata om allt. Låt saker ta tid, och stressa aldrig.

Håller för tillfället att läsa horoskop tycker det är riktigt intressant, vissa saker stämmer verkligen in. Det är ganska sjukt faktiskt. Denna ovanför är hänvisad till dem som har dejtat en Skorpion, som jag är. Och det stämmer ganska så bra faktiskt. 

 


//

 

Sovplagg

 

H&M

H&M

Nelly
VS
 
 
Åh jag är så sugen på att köpa ett sovplagg, har redan ett från H&M som jag tycker om så himla mycket men kan ju vara kul om man kan skifta lite. Har även ett nattline från VS men det har jag inte vågat använda än, har väl egentligen inte varit något tillfälle till det heller. Hade jag haft pengar så hade jag handlat allt från VS tycker de har så fina saker. Ovanför är de sovplaggen som jag tyckte om mest och shortsen från H&M föll mig verkligen i smaken, de blir nog mina till veckan. 

Hoppas alla har en fortsatt trevlig helg.

Sovrumsinspiration







 

Bilder tagna från weheartit

Så jag











 
 
 
 
 


 
 

Mitt fina hjärta



 

Här var han så liten och söt, min lilla odåga.

Cravings

Åh dessa saker vill jag verkligen ha, framförallt klockan den är jag helt såld på. Man kanske skulle ta och unna sig den ändå? Den går på tusenlappen. Får se om jag kan snåla nästa månad och köpa den då. Denna månad är det helt kört iallafall. Spräckt budgeten säkert 10x... Hur svårt ska det vara att inte gå och shoppa så fort lönen har kommit?
 
 

Ett utav mina favoritpar





 
 

Till henne och honom


Av någon anledning så kom inte inlägget upp igår, vet inte varför. Men detta är iallafall tips på vad man kan köpa till sin partner.Det är så mycket enklare att göra till henne än till honom. Hmm undra varför. Alla grejer ovanför är saker som jag vill ha dessutom. Så det kan ju var därför det var mycket enklare att göra till en tjej än till en kille.

Dem här sakerna är kanske inte de billigaste men jag tog de grejer som jag hade velat att min partner skulle ha men det var ändå svårt att klistra ihop detta collage. Även om jag vet vad jag tycker om för stil på en kille. Hoppas alla får en jättefin och mysig dag. 

Underbar låt

 

Min lägenhet

 


Leta present

Nu ska jag ner på stan och leta efter en alla hjärtans dag present. Får se hur det går. Han är ju inte den lättaste att köpa åt. Anledningen till att jag är ute så sent är flr att vi inte ska fira alla hjärtans dag med varandra utan vi ska ta det vid ett senare tillfälle då båda kan. Då jag jobbar i helgen. Hoppas jag hittar nåt bra iallafall. 
 
 



Alla hjärtans dag

Imorgon är det som alla vet alla hjärtans dag. Jag personligen har aldrig riktigt tyckt om den dagen just för att jag inte har haft någon kille att fira den med. Förra året var det på en torsdag och då hade jag träning. Men jag har som aldrig riktigt förstått varför man ska visa kärlek en dag om året till den man tycker om. Men jag har helt och hållet ändrat åsikt vad gäller denna dag. Jg tycker det är så fint och mysigt att få spendera en dag men den/dem man tyker om och det finns inget som säger att det måste vara en partner utan det kan vara en kär vän, familjemdelem, syster ja vad vet jag. Nä denna dag är en utav mina favorit dagar inte just för att det här är första året som jag faktisk har pojkvän (ska ändå jobba hela helgen) utan för jag tycker att det är så fint. Att göra det där lilla extra för någon som man tycker om. att verkligen visa att man bryr sig om någon. Hoppas att alla andra får en jättefin alla hjärtans dag.


 
 

Lite nytt i bloggen

Lite nytt utseende på bloggen iallafall, alltid något. Jag har hämtat datorn på skolan idag. Var ju tvungen att lämna in den innan studenten, vet inte varför för dem har inte gjort någonting på den. Så 8 månader senare har jag äntligen hämtat den, bättre sent än aldrig. Kanske inte den bästa datorn men den duger. Jag tänkte att jag kanske skulle bli lite flitigare på det här med att blogga nu.


Underbara helg

Denna helg har varit helt underbar. Fredagen började med lunch på Wargen sen åkte jag och Ida till körskolan där vi satt och pluggade. Efter det åkte vi till Hammerdal och vi gav oss ut på en springrunda. Senare blev det innebandy. Hade det himla trevligt med Ida och Julia. Kvällen slutade i stan där jag fick sova med den finaste. 
 
Lördagen bestod av fotboll. Vi vann alla våra matcher och även gruppen den for jag och Åsa till badhusparken där vi åt kolbulle och hade det trevligt 

 
 
 




På kvällen kom Fredrik till stan då åkte vi ner på stan och han bjöd mig på middag det var så himla bra och mysigt 
Efter middagen tänkte vi åka till lägenheten men jag tänkte att vi kunde kolla en snabbis om det gick någon bra bio och det gjorde det så vi kollade på robocop den får godkänt men hade förväntat mig mer. Efter bion åkte vi hem och myste. Den bästa kvällen jag haft på länge och att få spendera den med någon som man tycker om så mycket gjorde den så mycket bättre. 
 

Han är så fin så jag spricker 
 
 
På söndagen blev det fotboll och jag följde med till Hammerdal där vi kolla på film och myste. 
 
 

Helgen i bilder













Hur kär får man bli?

Detta är enligt mig perfektion att vakna upp med denna människa är bland det bästa som finns. Känns jobbigt att sova själv inatt första natten sen i fredags. Men på fredag får jag äntligen sova tillsammans med han igen. 





RSS 2.0