Byter blogg igen.

Nu är det så att jag är jävligt trött på blogg.se.... Så byter blogg helt till Devote. Numera kan ni hitta mig på en annan blogg. Angelicahareby.devote.se
Pusshej alla läsare, hoppas några följer mig ändå. Dessutom är det lättare med devote för man kan bläddra sidor och sådant.

Saknar det en aning...

Jag saknar hårfärgen lite grann, men bara lite grann, trivs hur bra som helst som blondin faktiskt. Kanske för att jag är blond ursprungligen. Det bästa med att vara blond nu är att jag inte får någon utväxt, tihii. 
Hedda.

Just saying.




Does it matter if I can't clear my mind.


Tisdagens planer.

Imorgon tänka jag dra och kolla på en div 6 match för herrar. Tänkte kolla när Hammerdal möter Norra Lit. Kommer nog bli en riktigt rolig och intressant match tror jag. Jag vet inte alls vilka jag hejar på men tror att det är Norra Lit jag hejar på eller ja ingen snack om saken btw, haha. Nä nu ska jag väl ta och jobba på här på sommarskolan, riktigt roligt....

Myslördag.

Igår var det flest folkrace, vill bara säga att min mamma är fan bäst, älskar dig. Sedan begav jag mig till Mickis där blev det mys på hög nivå. Vi åt frukt drack "cider" och pratade om allt i hennes bastu. Körde lite massage också. Tänk vad jag tycker om dig Michaela.


Matchen slutade...

Med vinst till oss, vi vann med hela 4-1 inget snack om att vi inte skulle ha vunnit eller att det var orättvist för det var en rättvis seger som vi förtjänade. 1 mål lyckades jag göra också första gången någonsin jag lyckas placera bollen på ett friläge, extra cred för det, jag bjuder på en bild ifrån ÖP.

Gameday...

Linnea Henriksson – Lyckligare nu

Världens bästa låt, jag älskar låten och allting. 

Idag är det match mot Edsbyn, jävligt peppad, NOT!

Tjarååååå.

Linnea Henriksson, kom och hjälp määäh.

Hennes nya album "Till mina älskade och älskare" albumet är oslagbart, det bästa jag hört någonsin. Jag tipsar som fan, fick tipset från Agge, hon tänkte på mig på en gång när hon hörde albumet och ja hela albumet känns som jag faktiskt. 

Linnea Henriksson – Till mina älskade och älskare KLICKA!!! (SPOTIFY)

Osminkad tjej säger hej och godnatt.

Osminkad är jag och upp tidigt imorgon ska jag men lika glad är jag för det. Godnatt alla...


Fotboll é livet!


Du är allvarligt bäst i hela världen!

Min bakgrundsbild på datorn för tillfället. Ronaldo är bäst i hela världen i mina ögon. Min förebild när det gäller fotboll. Du är för jävla bra. #fettjävlanice

Snart brister allt.

Allt som jag byggt upp rivs sakta men säkert ner. Livet är bra allt fint ibland. NOT..... 

Jag bygger, bygger upp, du river, river ner.


Keep telling yourself that.

Sitter och intalar mig själv att du faktiskt inte ljuger den här gången och att allt du säger till mig är sanning, jag kollar igenom våra gamla kort och när jag verkligen blir glad slinter jag in på en konversation som jag önskade att jag hade förträngt, att en människa ens kan säga sådana ord är sjukt. Lätt att säga när man kommit över en person och sånt. Jag intalar mig själv att du har förändrats, du har växt upp och du är inte det svinet du en gång var men jag tvivlar.... Vi hade så mycket fint men det dåliga överväger det bra, för ditt eget bästa hoppas jag att du har mognat och står för dina handlingar. 

Alla tror väl säkerligen att jag är kär osv men det är jag verkligen inte, så spara på skit snacket. 
Hedda.

Hörde jag jobb?!

Att höra ordet jobb är inte någonting roligt. Just nu tycker jag att det är så skönt att ha en dags ledighet från jobb men vad händer då? Jo då åker man och tränar istället, inte en lugn minut i mitt liv utan här är det full rulle. Ja vad har hänt förutom jobb då. Gick ut tvåan idag. Ack så härligt med sommarlov. Men man ska väl klart som fan till skolan nästa vecka ändå. Bara för att jag började ett halvår efter alla andra och inte hunnit ikapp, hej jag skjuter på saker.... Nä nu ska jag återgå till plugg imorgon låser de betygen då finns det ingen återvändo.

SIFTELSEN, kärlek.

Okej jag döööööör nujaaaaa. Är så otroligt glad just nu, Robert Pettersson älskar dig ja, du är för jävla bra. 

Jag tycker om dig ja.


Hur gammal var du nu igen?

Hahahahahah OMG det finns såna patetiska människor i världen.... Du är pinsam, patetisk och ja rent ut sagt f12.... Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är det någon som har gjort bort sig är det du, du är inte ens värd min uppmärksamhet fjortis.... Du lär få ett lysande rykte, hahahaha. PS. Att du kommenterar anonymt när jag har din ip adress, fan vad smart du är.....

Hard work.

Ja vad har jag gjort de här senaste dagarna. jag var hos Markus, sov där från tisdagen till torsdagen, myyyyyys. Igår jobbade jag och idag är det studenten tagga ett år kvar, hehehe. Nu ska jag lyfta på arslet och gå till jobbet för ännu ett pass, gött med cash mannen. Hedda.

Planerar tatueringar...

Har just skissat färdigt en tatuering, eller skissat, hållt på i word. Fixat och donat men jag vet att jag vill ha 2 tatueringar och jag vet vart, sedan vet jag vad det ska stå på den ena men på den andra vet jag, vilka problem... Nä men 145 dagar kvar, snart så smäller det, då får jag göra vad jag vill, hatar det.. Jag tycker ändå om att vara 17 inte behöva ta lika stort ansvar och sådant.

Fin dag för att gå i skogen.


Folkrace.

Mamma etta, otippat, njaaaaa! Finalen var bra allt tråkig för ingen var i närheten av mammsen hon är ju fettjävlagrym.

Tiger Woods är mitt namn.


Folkrace, roligt...


RSS 2.0