Ungefär 2 månader kvar.

2 ynka månader kvar till sol och värme. Som många vet men långt ifrån alla så har jag nu skrivit över till Ope för att spela där denna säsong, kommer bli en lärorik period med mycket skratt och ska bli jättekul att träffa nya personer.
Under påsklovet kommer vi i Ope att åka utomlands till Tunisien, jag längtar lite. Har reda börjat kollat upp kläder och sådant. Så om 2 månader blir det TRÄNINGSLÄGER i Tunisen, kommer bli hur roligt som helst speciellt då jag bara varit utomlands en gång förut. Oerhört skönt att faktiskt se fram emot någonting.

Now and then I think of all the times you screwed me over.

Man hoppas på lite för mycket. Men mina sentimentala dagar hade tydligen bara börjat för här har man hamnat igen. I samma gamla tankar om att hitta någon som är för bra för att vara sann. Man hittar någon, någon som inte är som de andra man mött, utan för en gångs skull så är personen snäll rakt igenom, han personlighet gör honom till den absolut finaste personen på jorden. När man väl vaknat upp och insett att man inte förtjänar den personen för att han är för bra för att vara sann, precis så är det, vi lever i en konstig värld helt enkelt, eller så är den egentligen inte så konstig utan det är än själv som gör den mer komplicerad än vad man borde.
Nu ska jag sova, imorgon nalkas det 2 fotbollspass och engelska. 


Ännu ett svar.

Fick denna kommentar och jag ska säga att det är verkligen inte Andreas Bellsjö jag skriver om, skulle aldrig falla mig in. Jag säger bara att det inte är Andreas Bellsjö mer än så säger jag inte.

Now you're just somebody that I used to know.

Förstår inte hur du kan utsätta mig för det här, du vet vad jag gått igenom. Du vet så mycket om mig och jag litade verkligen på dig men nu vet jag inte vart jag har dig längre. Om du vill att det ska ta slut såhär så fine by me.


Bloggpause.

Har inget mer att tillägga än att jag tar en paus från bloggandet på obestämd tid. Tack och hej.


Bad update.

Dålig uppdatering har helt enkelt inte tid i min hektiska vardag. Ikväll blir det nog en massa pluggning som det ser ut nu iallafall annars kanske det blir hemgång, men beror på vad som lockar mest.


I won't let you close enough to hurt me.

Idag är det en bra dag, trots min trötta kropp och framför allt min trötta hjärna som bara längtar efter att få sova. Idag började dagen med en underbart kall träning en sån där träning som man ville springa på hela tiden för att inte bli allt för kall, nu ska jag snart redovisa om den heliga menisken, nervös, kommer stamma, svettas ihjäl osv, usch redovisning är inte min grej det inte. Ikväll kommer Eva och Tomas bjuda mig och syster-yster på middag, gottigottgott. efter middagen ska jag bege mig vidare mot Hammerdal för att kika på lite innebandy, Hammerdal - Brunflo, en intressant match. Men det jag mest ser fram emot är nog att somna bredvid Andreas, tihii. Hoppas alla får en bra lillördag. Pok.

06:00, avfärd.

Sitter på bussen påväg mot Vindeln, jättetrött är jag plus att alla sover så har ingen att prata med men aja ska ta och sova nu iallafall, skapligt trött jag också på återseende kära läsare.

Är med min älskade vän.


Day 06 - Your day.

Min dag den 19 januari. Klev upp begav mig på skolan för lite Svenska B satt och diskuterade språket, sen blev det lunch, karré, brunsås och rostad potatis. Sen nalkades det Historia där satt jag och jobbade med tidsmaskinen. Efter det åkte jag hem för att sedan åka till jobbet för att äta middag och till sist åkte jag och tränade innebandy. Först tränade jag med mitt lag och sedan tränade jag med herrarna också så blev träning från halv 8 till 10 igår, skönt pass.

gästblogg

Heeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag tänkte bara säga att Angelica, eller Angie, är en mycket fin och bra vän. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och det hoppas jag att hon vet. Puss

I can't love you more than this.

Åh känner ingen motivation till att blogga, det är tråkigt, allt suger och jag är på ett sånt här strålande humör som jag brukar vara, haha jag skrattar åt allt och det är så himla roligt idag, kan vara för att jag är så sjukligt trött och bara vill hem och när jag är så trött så blir alla less på mig jag skrattar åt allt som inte är roligt, haha. Nu ska jag jobba.

Mössa!


Nervös, nervös och återigen nervös.

Jag vill inte veta vad jag har för skada men samtidigt så kan det vara bra att veta vad det är för fel men jag är nervös för tänk om det är något allvarligt så jag inte kan spela fotboll eller innebandy längre, så nervös det är bara förnamnet.
Btw. Jag har skaffat mig facebook, har varit utan det i ungefär 3 månader nu, rätt så länge.

Consume me like a fire, cause I just want something beautiful to touch me.

Här nalkas det innebandy träning, efter två matcher ifrån igår så är jag allt annat än pepp på att åka och träna men vill man hålla sig fräsch så får man väl helt enkelt stå ut, trots allt så är det bara några månader kvar av denna säsong sen blir det fotboll hela sommaren osv. Nä dags att göra sig i ordning snart kommer Ida och plockar upp mig. Ciao. 


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.



Day 05 – Your definition of love

Kärlek enligt mig är nåt som jag skulle kunna klara mig utan visst är det härligt när man är kär man tänker på personen hela tiden, pratar om den och vill inget mer än att vara med personen dygnet runt. Jo det är härligt när man är kär mindre härligt när man får reda på sanningen om personen. Som ni hör så är jag en utav dom få som är emot kärlek det beror på att jag har inget bra minne från kärlek förutom känslan att vara kär. Sen får ni tro vad ni vill om attt jag är blåögd och naiv ja det kanske jag är, man vill ju alltid tro det bästa om folk (iallafall i mitt fall). Jag faller alltid för fel person och i slutet är det alltid någon som skadas visst jag är kompis med dom flesta nu och glad är jag väl för det men i slutendan var det inte värt det.

Kärlek är skratt det är gråt, glädje och sorg.
Kärlek är tillit.
Kärlek är att man kan prata med pojkvännen om allt.

I mitt fall när det gäller att vara kär. Får jag sms måste jag på en gång kolla om det är han som har skrivit är det inte det så frågar jag mig själv vad den här personen ville. Jag vill vara med honom 24-7. Mina samtalsämnen med andra handlar i princip bara om honom, hur perfekt han är (tro mig han är perfekt, även om det är svårt att vara perfekt men han är det), hur han har allt det där som ingen har, hur hans närvaro lyser upp min dag.

Day 04 – What you ate today

Vad jag ätit idag. Frukost: Gröt. Lunch: Kycklingsallad. Middag:Omelett.

Skärpning...

Ja dålig uppdatering. Igår var jag hos Emma och Ida för lite middag och spel, svullo lördag. Sen åkte jag hem få blev jag bemött av en trevlig själ, nämligen Andreas. Han har sovit hos mig 2 dagar i rad nu, gillar att ha sovsällskap. Nu doftar sängen oerhört gott, doftar Andreas. Nu ska jag duscha sen sova hård dag idag.


Illa sa den lilla laman.

Ja hörröni... Har ju skadat knäet igår, halkade till rejält ute på fyllan! Hade för övrigt världens bästa och hetaste kväll!!! VILKEN JÄVLA FEST! Ska dra in på stan ikväll också så får se hur de går med knäet, men så länge jag knaprar alvedon funkar de! Sååååå nu ska jag terra er alla som går på stan. woho. Puss än så länge då

Fredagsmys.

Hade det sjukt kul igår med Andreas, Coffe och Patricia spela kort och roade oss med lite trevligheter. Dock förlorade man Coffe vann.. *suck* snart ska jag bege mig till Emma för lite middag och mys. Ciao.


I väntan på bussen.

Väntar för tillfället på bussen. Det är rätt så roligt man får beskåda saker, intressanta saker. Jag inväntar även besök ikväll. Coffe och Andreas ska komma till mig och min syster. Hoppas på en jättetrevlig kväll med mycket skratt och lite annat. Hoppas alla får en bra fredag, det ska jag förhoppningsvis ha. Ciao.


Menisken är en helig sak

Tjenispenis, Agne här!

Tänkte bara säga hej till alla mina fans där ute. tänkte även passa på att säga att det är typ 70 minus ute och man kan knappt se något om man går ut! tieeep.
Eftersom att jag vet att ni alla älskar mig så mycket så tänkte jag berätta vad jag gör precis just nu!
Jag sitter inne och jobbar med mina bästa kompisar, Joel Johansson, Christoffer Eriksson och Peter Berglund. Vi håller på att jobba med rehabilitering
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
chacha, älskar er! fast nä.
<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333Efter skolan hade jag tänkt gå ner på donken och käka mig mätt som ett jävla svin. frågan är om jag ska beställa 7 eller 8 stora strips eller inte? :O
jaja... hade också tänkt gå en stund på stan och kolla efter jeansshorts eftersom man alldeles strax kan börja använda dem IGEN.

Jag har även en ny favoritlåt! DIE MF - DOPE
jag får sådana sommarkänslor när jag lyssnar på den och jag kan verkligen känna hur allt blir så bra!
åhhhhhhhhhhhhh.
Pusspuss, er älskade. ANGELICA

Day 03 – Your best friend.

Min bästa vän är en vän jag pratar med ALLT om och då menar jag verkligen allt, jag kan alltid räkna med henne dag som natt för hon ställer alltid upp och sviker aldrig när jag väl behöver henne, hon är den som märker om jag är ledsen och den som verkligen lyssnar när jag har något att berätta en vän som hon borde alla ha. Hon hjälper mig alltid när jag har det jobbigt och när jag har jobbiga stunder. (Tss, jag brukar till och med skicka sms till henne som jag fått utav någon så får hon skicka ett svar till mig som jag sen skickar till personen jag fick sms utav.)
Sen har jag två till kompisar som jag berättar allt för och som förstår sig på mig, det är givetvis Mickis och Julia jag pratar om.

Modo!!!

Så jävla skönt Modo mot äckliga Färjestad!!! Fan vad bra!!


MATCH!

Snart ska jag åka till Östersunds sporthall för lite match. Klockan 20:15 tycker jag att alla bör befinna sig i Östersunds sporthall. Det är nämligen DM-match mot Brunflo ikväll kan bli ganska intressant. Dags att packa ihop.

Nu i dessa dagar måste jag bara be om ursäkt för sämst uppdatering på bloggen men har annat för mig. Jobbat 2 dagar i rad + träning på det, men ni förstår säkert. Ciao.

En fråga, ett svar.

Fick denna fråga av en läsare.

anonym om Day 02 – Your biggest love.:
varför gjorde ni slut?

Egentligen är det inte min rätt att skriva ut det här tycker jag, men samtidigt är det inte jag som gjort något fel utan han. Vi var tillsammans i 2 månader och 4 dagar efter att vi hade varit tillsammans 1 månad så hade han varit på fest i Strömsund tror jag, iallafall hände det lite saker som är oförlåtliga, min dåvarande pojvän hade det lite intimt med en annan tjej (HAHA, intimt låter så himla roligt men vill inte skriva sex, nu gjorde jag det ändå.) Så för att göra det lilla lite enkelt mitt ex var otrogen mot mig i och med det gjorde jag slut med honom för har man gjort det en gång kan man göra det igen, hoppas du är nöjd med mitt svar.

Grattis fina du.

Idag fyller en mycket speciell person år, en person som står mig väldigt nära som jag kan berätta allt för i och med det så är jag mycket avis på henne, här sitter jag och känner mig liten, på hela 17 år medans hon är 18 år och får göra vad hon vill nä avis är jag men jag unnar henne denna dag, det är du värd. Min älskade vän Michaela (Mickis) blir 18 hela år idag, en dag som är värt att fira, så en än gång GRATTIS!

Jag dansar aldrig nykter.

Dans ikväll right, hörde jag rätt så var det dans. Jag har kul och livet leker. Är väldans glad och väntar på att få åka någon gång vilket är om en timme men tiden går snabbt när man har roligt så den går nog relativt snabbt skulle jag tro, Jag kommer ha en jätterolig fredag (söndag) så hoppas alla andra får det också. Tjillevippen.

Kvällens outfit!


Snart är du min.

Som ni ser jag har 14 diamanter alltså bara 6 kvar tills hästen jag vill ha, ja alltså kommer det ta typ 6 dygn men inte så farligt ändå. Pusshej.


Jobbar arslet av mig.

Dagen har bestått av jobb på skalet, städat stugor rätt så mycket slantar nästa mycket, tack och bock. Har inte haft tid att blogga åga. jobbet. Men nu ska jag kolla på Sailor Moon så vi hörs.

För ovanlighetensskull.

Ja för ovanlighetensskull så är jag ute i sista minut, känns ju mindre bra att fixa allt inför morgondagen nu, hade jag varit smartare så hade allt redan varit fixat och allt hade varit jättebra, vill iallafall tacka alla mina vänner som ställer upp till 1000 när jag behöver dom, typ till skjuts osv, he he. Nä men som ni ställer upp guldvärda. Imorgon åker jag och Sanna in till stan vi ska fixa och dona inför Häggenås, dans där hoppas på en jätterolig och trevlig kväll, har varit pepp för det här hela veckan och så helt plötsligt är man mer opepp än någonsin.

02:22 - A wise man once told me.

Blanda inte ihop min personlighet och attityd:
Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är.


Lånade detta av en väldigt kär vän, http://emiliastarkman.blogg.se/


Godnatt har försökt sova i hmm 3 jävla timmar nu, inte bra att vara vaken nu jag ska ju upp 7 imorgon bitti för att jobba, sluter mina ögonlock och hoppas på att John Blund kommer på besök snart.

Just like a tattoo.

Okej jag vet text och allt som jag vill ha på min tatuering jag vill ha exakt som Megan fix har på sin tatuering för jag tycker att den texten stämmer in väldigt bra på mig, kalla mig för "härmapa" men det är en sån fin text och väldigt personligt för mig, just nu och den kommer vara personlig hela mitt liv bara för att den stämmer in så pass bra. Sen att jag vill ha den på samma ställe också är en helt annan femma tycker att det är sjukligt snyggt att ha en tatuering där.
"There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart."
Och vill ha den texten så himla fint. Kanske på italienska det skulle vara extra personligt för mig, de flesta som känner mig vet ju varför just Italien är personligt för mig, hehe så det skulle vara snyggt.

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld.


Day 02 – Your biggest love.

Så himla lätt men ändå såååå svårt. Jag vet exakt att min största kärlek det är Fredrik har aldrig varit så kär. Ni vet när man bara vill vara med personen hela tiden och när man mår så bra över att vara med personen. När man känner sig så beroende av någon.
Du var det finaste som fanns och inget gjorde mig så glad som du. Varje gång jag såg dig var det som att mitt hjärta gjorde volter nu när jag ser dig brister mitt hjärta bara mer och mer. När jag blundar och försöker glömma bort dig glömma bort oss så är du fast limmad på insidan av mina ögonlock. Jag kunde inte vara utan dig för jag tillhörde dig, på den tiden det var du & jag.



En vanlig dag på Rätansskola.

I slutet på denna video kan ni se mig, ifall ni vill det, tihi.


På återseende.

I sommar kommer jag/vi tillbaka bara så ni vet, Norge kommer bli awesome till sommaren.
Här är en video från förra året då alla trodde Patricia knäppte kort osv.

Åh, back old days.

När jag sitter och kollar runt på de alla barnprogrammen önkskar jag att jag var liten igen åh vad jag vill vara lite igen gå i skolan här hemma och bara vara, tiden går alldeles för fort, man vet inte vad man har förän det är borta. Jag vill bara bo hemma, gå i skolan i Rätan och åka till mormor och morfar efter skolan och få maten serverad på bordet. Usch tiden går för fort måste ta vara på tiden nu inser jag.
En film på mig och Nellie från lite äldre dar, vi försöker dansa balett.

En bekännelse.

Jag har alltid och kommer alltid vara svag för barnprogram jag älskar att kolla på barnprogram speciellt disney filmer men när jag kikade runt lite på youtube var det en sak jag verkligen fastnade för och det var detta barnprogram. Jag minns den som igår minns att jag älskade detta barnprogram.
Sen har jag alltid Sailor Moon varit den absoluta favoriten, kan vara världens bästa program/serie, appropå det, ska ta och ladda hem den nu. Ciao.

Det vackra sa farväl och jag försvann.

Skulle vilja ha allt det här just nu, bara för en sekund drömmer jag mig bort om rikedomar och kändisskap men återvänder snabbt till verkligheten och inser att enda sättet jag kan få dessa skönheter på är att jobba mig till dem.

Min pappa i unga dagar, var tvungen.


I want it.

När jag ska tatuera mig så vill jag verkligen ha en tatuering på sidan av magen som på bilden tycker det är snyggt när man t.ex. är på stranden eller har öppna sidor på linnen b.la. och såna saker men vill ah en egen personlig text i såna fall så när jag blir 18 så vill jag ha en sån tatuering och någonting bakom örat någonting personligt kanske.

Day 01 – Introduce yourself.

Jag heter Angelica Häreby, är bosatt i Östersund pga. studier. Jag går andra året på John Bauergymnasiet hälsa och idrott med inriktning fotboll i och med det är jag 17 år men fyller 18 detta år (känns coolt att säga det). Jag är en väldigt sport-intresserad tjej som gillar alla möjliga sporter men utövar fotboll och innebandy på fritiden jag spelar för tillfället fotboll i Alby men får se om jag blir kvar tills säsongen börjar, sen spelar jag innebandy i JIB/Jemtland innebandy spelar med div 3och blir inlånad till div 1någon gång ibland.

Jag jobbar med städning på Vemdalsskalet och på pizzeria Reveljen. Jag har väldigt framåt och oftast glad men det skiftar otroligt snabbt, en tjej med värre humörsvängningar får ni leta länge efter om man räknar bort Patricia. Jag är iallafall en sån tjej som skrattar åt allt, som inte är roligt och det som är roligt jag är en sån som fattar skämten 5 min efter alla andra.

I'll get it, if you need it.

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your biggest love
Day 03 – Your best friend
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your parents
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – What’s in your bag
Day 12 – This week
Day 13 – What you wore today
Day 14 – Your dreams
Day 15 – Your favorite thing to do
Day 16 – Your favorite memory
Day 17 – Your favorite birthday
Day 18 – Something you regret
Day 19 – This month
Day 20 – Another moment
Day 21 – Something that upsets you
Day 22 – Your fears
Day 23 – Your favorite place
Day 24 – Something that you miss
Day 25 – Your aspirations


Tänkte att det vore lite kul med någonting annat, gör som alla andra med andra ord.

Vill ha, ge mig.

Okej denna hårfärg, jag är galet avundsjuk, jag vill verkligen ha den här hårfärgen men det kommer aldrig hända men ack så snygg. Jag ska ju som ni kanske vet färga håret blondt till våren/sommaren för att det är galet snyggt med ljust hår när det blir sommar och så. Men är ju blondin ifrån början så det lär ju inte se förjävligt ut iallafall.

Och fast vi båda vill mer än någonting annat, så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.


Keps-mani.

Har fått ett beroende för kepsar tycker det är ruskigt snyggt att bara dra på en keps och en snygg jacka till, keps kommer antagligen bäras på mitt huvud rätt så mycket när vädret tillåter det vill säga. Attans så snyggt det kommer bli.

Första dagen på året.

Försökte göra ett inlägg om detta på mobilen men den ville inte ge med sig så skriver om det här. Vaknade klockan 12 och bredvid mig låg Andreas. Vi låg mest i sängen och spelade wordfeud mot varandra och måste tillägga att jag är sämst på det, he he. Inget mer med det gick upp duschade och åkte hem, la mig rätt så tidigt då jag var väldigt trött men, maaa råkes.

Jobb, jobb och jobb.

Sitter och väntar på att få börja jobba, shiit vad kul att städa efter alla fyllon efter nyår ser jag fram emot eller så kanske inte. Men nåt jag ser fram emot är på fredag då nalkas det dans i Häggenås med Sanna, längtar. Då ska det dansas eller så inte, inte så mycket för dans ja. Ciao.


Snygg och enkel outfit.


20120101, home sweet home.

Igår var det en jättetrevlig kväll med mycket skratt och trevligheter. Tre-rätters middagen var hur god som helst och sällskapet gjorde det så mycket bättre. Sen vidare till badhusparken för lite invigning av det nya året och så. Åkte hem runt 1 - 2 om jag inte minns fel. Sen var jag vaken till 4 då jag fick sovsällskap och vi låg väl vaken till 7 ungefär och kollade på JVM och det var lätt värt att kolla när Sverige vände hela matchen i sista perioden. Snart ska jag hem för imorgon nalkas det jobb.

06:29

Härlig start på det nya året med JVM vinst mot Ryssland. Sååååååjaaaaaaa!


RSS 2.0